Anne Vilppola

Anne Vilppola

Värisilmä Haapajärvi | Kauppakatu 5, 85800 Haapajärvi | +358 8 762 415

 

Olen aina tykännyt luonnosta, väreistä ja muodoista. Sisustuslehdistäkin katselen ensin kuvat. Nautin mm. piirtämisestä ja harrastejääkiekosta. Ajantaju hämärtyy ja aivot lepäävät keskittyessäni täydellisesti tekemiseen.

Parhaimmillaan sisustussuunnittelussakin unohtuu kaikki muu. On vain tämä kyseinen kohde, hetki ja pohjapiirustuksen tila. Tila, joka alkaa heräämään eloon valittujen materiaalien ja värien kautta. Arvostan visuaalisuuden lisäksi käytännöllisyyttä ja materiaalien pitkäikäisyyttä. Tarjoan suunnittelussa elämäntapaan ja tilaan sopivia, kestäviä, turvallisia ja helppohoitoisia materiaaleja ja värejä.

Mielestäni persoonallinen koti syntyy uskalluksesta valita riittävästi mukaan ”omannäköisiä materiaaleja” ja luottaa makuunsa.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika